Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Katharina Albrechtsen med flot præstation ved Interflora World Cup

Interflora World Cup har været afholdt siden 1972, og da det i 2023 gik løs i Manchester, repræsenterede Katharina Albrechtsen, Vesterport Blomster i Vejle de danske farver i skarp konkurrence med en perlerække af de allerbedste florister fra over 20 lande verden over. 

Den tidligere Danmarksmester Katharina Albrechtsen klarede sig flot i det skrappe selskab og sluttede efter seks udfordrende opgaver på en samlet 9. plads blandt verdens bedste florister. Verdensmesterskabet blev vundet af tyske Nicolaus Peters med norske Lisa Pålsson og engelske Elizabeth Newcombe på de følgende pladser. 

Katharina Albrechtsen til Interflora World Cup

Aktuelle nyheder fra Floristen Danmark

Læs vores seneste nyheder og nyhedsbreve, og bliv klogere på hvad der rør sig i vores forening.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Om Floristen Danmark

Vi er en brancheforening for selvstændige blomsterhandlere og florister, som med en bestyrelse og 11 lokalafdelinger driver en sund forening for vores medlemmer.

Bliv blomsterdekoratør

Kunne du tænke dig et kreativt og selvstændigt job, så er en uddannelse til blomsterdekoratør et godt valg. Det er samtidig et job, som du kan bruge internationalt. Vores uddannelse er blandt de bedste i verden, og danske florister er eftertragtede over alt.