Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Sponsorer

For perioden 2021 – 2024 er Floristen Danmark og foreningens lokalafdelinger sikret fire stærke sponsorater, der tilsammen dækker alle aktiviteter omkring mesterskaber og demonstrationer.

Det er resultatet efter konstruktive forhandlinger, og dermed er der i en treårig periode sikret ro omkring sponsorater til DM, afdelingsmesterskaber, DM i Skills og demonstrationer i lokalafdelingerne, når det gælder blomster, blomsterskum, underlag og andet tilbehør.

– Det er en meget stor håndsrækning, som de fire sponsorer her har givet vores blomsterhandlerforening med indgåelse af disse ambitiøse sponsoraftaler. Nu kan vi koncentrere os om at lave nogle rigtig gode demonstrationer og afdelingsmesterskaber ude i lokalafdelinger samt et brag af et Danmarksmesterskab til næste år i Odense med stærke samarbejdspartnere. Det gør det på alle områder meget lettere for vores lokalafdelinger at planlægge, når så vigtige områder er på plads, udtaler en glad formand Jens Poulsen.

Stor tak til Proflora A/S, NORDIQ A/S, Smithers-Oasis Ltd. og FlowerAccess ApS for at støtte Floristen Danmark og foreningens mange aktiviteter.

Medlemsfordele

Som medlem af Floristen Danmark har du en lang række praktiske og økonomiske medlemsfordele.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Medlemmerne siger...

Thomas Walgaard fra Blomster By Walgaard


"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening"

"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening, som arbejder aktivt for fagblomsterhandleren. Vi – både jeg og mine ansatte – har stort udbytte af de mange aktiviteter og fordele, som et medlemskab tilbyder. Jeg kan kun anbefale kolleger til at bakke op om FD."

Thomas Walgaard, Blomster By Walgaard

Lene Krogh fra Blomsten Hjørring


"FD er en inspirationskilde og de skaber netværk og samarbejde med kolleger"

"FD er mere end en forening. Den er også en stærk inspirationskilde til nytænkning i forretningen, skaber netværk og samarbejde med kolleger over hele landet. Det er også FD, som aktivt bidrager til at få unge til at vælge vores fag og giver dem mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i konkurrencer."

Lene Krogh, Blomsten Hjørring

Camilla Hugger Tarp fra Cuisine & Florie


"Som ny blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD"

"Blomsterhandlerne har brug for en stærk brancheforening, som kan samle os omkring faglighed og uddannelse – uanset tilhørsforhold. Som forholdsvis ny selvstændig blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD for at få fordel fra første dag af foreningens mange tilbud."

Camilla Hugger Tarp, Cuisine & Florie