Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Bliv medlem af Floristen Danmark

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor du har mulighed for at deltage i demonstrationer, kurser, workshops og mesterskaber, søge inspiration og danne netværk med mennesker i samme branche.

Udfyld formularen

Hvis du ønsker at blive medlem eller høre mere, kan du udfylde formularen nedenfor.

Muligheder som medlem

Der er mange gode grunde til at blive medlem af Floristen Danmark - vi har udvalgt et par nedenfor.

Videreuddannelse

Du modtager favorable tilbud om deltagelse i kurser og demonstrationer gennem foreningens lokale afdelinger og fra landets fagskoler.

Udvikling gennem netværk

Gennem efteruddannelseskurser, generalforsamlinger, konkurrencer, kurser, demonstrationer og workshops udvider du dit netværk med nye kontakter.

Aktuel erhvervsinformation

Som medlem af Dansk Erhverv giver vi dig nem og hurtig adgang til aktuel information om arbejdsmarkeds- og personaleforhold, overenskomster, arbejdsmiljø og meget mere.

Internationale forhold

Floristen Danmark er medlem af den internationale blomsterhandlerorganisation Florint, der står for den internationale dommeruddannelse, mesterskaber som Europa Cup og Eurofleurs og er vores stemme i EU. Florint tilbyder også bæredygtige initiativer og internationalt samarbejde.

Inspiration hele året

Du får som medlem tilsendt bladet Blomster (6 x årligt), som foreningen udgiver i samarbejde med Norsk Blomsterhandlerforbund. Her får du inspiration til årets blomsterdage, bryllupsbinderi og store fester, sorgbinderi, trends, butiksindretning, nyheder fra branchen og meget, meget mere.

Medlemsfordele

Som medlem af Floristen Danmark har du en lang række praktiske og økonomiske medlemsfordele.

Om Floristen Danmark

Bliv klogere på Floristen Danmark, som er en uafhængig brancheforening for alle danske blomsterhandlere og florister.

Branchebladet Blomster

Branchebladet Blomster udkommer flere gange årligt. Hvis du er medlem af vores forening fremsendes bladet til dig fysisk.

Medlemmerne siger...

Thomas Walgaard fra Blomster By Walgaard


"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening"

"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening, som arbejder aktivt for fagblomsterhandleren. Vi – både jeg og mine ansatte – har stort udbytte af de mange aktiviteter og fordele, som et medlemskab tilbyder. Jeg kan kun anbefale kolleger til at bakke op om FD."

Thomas Walgaard, Blomster By Walgaard

Lene Krogh fra Blomsten Hjørring


"FD er en inspirationskilde og de skaber netværk og samarbejde med kolleger"

"FD er mere end en forening. Den er også en stærk inspirationskilde til nytænkning i forretningen, skaber netværk og samarbejde med kolleger over hele landet. Det er også FD, som aktivt bidrager til at få unge til at vælge vores fag og giver dem mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i konkurrencer."

Lene Krogh, Blomsten Hjørring

Camilla Hugger Tarp fra Cuisine & Florie


"Som ny blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD"

"Blomsterhandlerne har brug for en stærk brancheforening, som kan samle os omkring faglighed og uddannelse – uanset tilhørsforhold. Som forholdsvis ny selvstændig blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD for at få fordel fra første dag af foreningens mange tilbud."

Camilla Hugger Tarp, Cuisine & Florie