Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Det får du som medlem af Floristen Danmark

Som medlem af Floristen Danmark får du mange fordele. Ud over det fælleskab og netværk foreningen giver, så få du også adgang til en række foreningsaftaler og fordele.

Medlemsfordele

Som medlem af Floristen Danmark har du en lang række praktiske og økonomiske medlemsfordele.

Branchebladet Blomster

Branchebladet Blomster udkommer flere gange årligt. Hvis du er medlem af vores forening fremsendes bladet til dig fysisk.

Medlemsaftaler

Floristen Danmark har som brancheforening forhandlet en række fordelagtige aftaler med forskellige leverandører på de services, ydelser og produkter, som blomsterhandlere benytter.

Konkurrencer

Blomsterfagets udvikling er uløseligt forbundet med konkurrencer. Det er gennem konkurrencer, at nye teknikker, nye former og ideer udvikles og skaber nye trends.

Om Floristen Danmark

Vi er en brancheforening for selvstændige blomsterhandlere og florister, som med en bestyrelse og 11 lokalafdelinger driver en sund forening for vores medlemmer.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Medlemmerne siger...

Thomas Walgaard fra Blomster By Walgaard


"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening"

"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening, som arbejder aktivt for fagblomsterhandleren. Vi – både jeg og mine ansatte – har stort udbytte af de mange aktiviteter og fordele, som et medlemskab tilbyder. Jeg kan kun anbefale kolleger til at bakke op om FD."

Thomas Walgaard, Blomster By Walgaard

Lene Krogh fra Blomsten Hjørring


"FD er en inspirationskilde og de skaber netværk og samarbejde med kolleger"

"FD er mere end en forening. Den er også en stærk inspirationskilde til nytænkning i forretningen, skaber netværk og samarbejde med kolleger over hele landet. Det er også FD, som aktivt bidrager til at få unge til at vælge vores fag og giver dem mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i konkurrencer."

Lene Krogh, Blomsten Hjørring

Camilla Hugger Tarp fra Cuisine & Florie


"Som ny blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD"

"Blomsterhandlerne har brug for en stærk brancheforening, som kan samle os omkring faglighed og uddannelse – uanset tilhørsforhold. Som forholdsvis ny selvstændig blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD for at få fordel fra første dag af foreningens mange tilbud."

Camilla Hugger Tarp, Cuisine & Florie