Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Branchebladet Blomster

Branchebladet Blomster udkommer flere gange årligt. Hvis du er medlem af vores forening fremsendes bladet til dig fysisk.

Floristen Danmark udgiver fagbladet Blomster - det førende fagtidsskrift for blomsterbranchen i Norden.

Vi udkommer seks gange om året med brancheaktuelle nyheder, inspiration til binderi, butiksinspiration, trends, uddannelsesspørgsmål, reportager fra nationale og internationale mesterskaber, produktnyt og meget, meget mere.

Som medlem af Floristen Danmark modtager man Blomster gratis på udgivelsesdagen. Er du ikke medlem, kan du tegne abonnement på Blomster.

Er du interesseret i et abonnement, så kontakt bladets redaktion på telefon 4018 5857 eller send en mail til blomster@3k.dk.

Medieinformation

Blomster er branchens faglige tidsskrift med fokus på alt, hvad der rører sig i blomsterbranchen. Blomster udgives af Floristen Danmark i samarbejde med Norsk Blomsterhandlerforbund, og udkommer i begge lande til medlemmer af de to brancheorganisationer samt et stort antal abonnenter.

Blomster giver dig som leverandør til branchen den direkte kontakt til blomsterhandlere og florister – kort sagt branchens beslutningstagere.

Blomster udkommer seks gange om året med en bred vifte af aktuelle artikler og reportager, der spænder fra brancheaktuelle nyheder, inspiration til binderi, butiksinspiration, trends, uddannelsesspørgsmål, reportager fra nationale og internationale mesterskaber og til produktnyheder.

Det gør uden sammenligning bladet Blomster til ét af de bedste kort at have på hånden i din markedsføring.

Tag Blomster med i markedsføringen og kom direkte ud til blomsterhandlerne med dit budskab. Vælg selv hvor meget, du vil annoncere, men det er nemt at finde mindst tre anledninger, hvor der er allermest travlt ude i butikkerne: Valentinsdag, Mors Dag og Jul!

Udover annoncering er vi åbne for omtale af produktnyheder, arrangementer og andet stof fra din virksomhed, som kan være af generel interesse for branchens udøvere.

Vil du vide mere?

Kontakt vores annonceafdeling på tlf. 4018 5857 eller på mail: blomster@3k.dk.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Om Floristen Danmark

Vi er en brancheforening for selvstændige blomsterhandlere og florister, som med en bestyrelse og 11 lokalafdelinger driver en sund forening for vores medlemmer.

Medlemsfordele

Som medlem af Floristen Danmark har du en lang række praktiske og økonomiske medlemsfordele.

Medlemmerne siger...

Thomas Walgaard fra Blomster By Walgaard


"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening"

"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening, som arbejder aktivt for fagblomsterhandleren. Vi – både jeg og mine ansatte – har stort udbytte af de mange aktiviteter og fordele, som et medlemskab tilbyder. Jeg kan kun anbefale kolleger til at bakke op om FD."

Thomas Walgaard, Blomster By Walgaard

Lene Krogh fra Blomsten Hjørring


"FD er en inspirationskilde og de skaber netværk og samarbejde med kolleger"

"FD er mere end en forening. Den er også en stærk inspirationskilde til nytænkning i forretningen, skaber netværk og samarbejde med kolleger over hele landet. Det er også FD, som aktivt bidrager til at få unge til at vælge vores fag og giver dem mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i konkurrencer."

Lene Krogh, Blomsten Hjørring

Camilla Hugger Tarp fra Cuisine & Florie


"Som ny blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD"

"Blomsterhandlerne har brug for en stærk brancheforening, som kan samle os omkring faglighed og uddannelse – uanset tilhørsforhold. Som forholdsvis ny selvstændig blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD for at få fordel fra første dag af foreningens mange tilbud."

Camilla Hugger Tarp, Cuisine & Florie