Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Fuldt Flor

Om butikken

Fuldt Flor er baseret på friskhed og høj faglig stolthed. Det det er netop det som skal til for altid at levere en vare i høj kvalitet. Ligeledes for at give den gode oplevelse med i købet.

Nemhed og overskuelighed: Via siden her kan du overskueligt, nemt og hurtigt bestille blomster. Blomster til dig selv, eller en du synes fortjener en varm tanke. Derfor skal du blot vælge en pris, så leverer jeg. Dagens friske udvalg af årstidens blomster spiller sammen i buketten jeg sender ud for dig. Dog skal det siges, at jeg altid vil imødekomme dine specifikke ønsker efter absolut bedste evne. Du skal blot ringe eller maile mig.

Høj faglig stolthed: Ingen blomster forlader mit værksted, som jeg ikke vil sætte mit eget kvalitetsstempel på. Alle leveringer kunne jeg kun ønske at have stående i mit eget hjem. Blomsterne er altid sammensat unikt og emballeret efter vejrforholdene.

Friskhed: Hver morgen handler jeg ind til dagens ordrer for at sikre den bedste kvalitet. Derfor kan det være svært at imødekomme meget korte deadlines, men som sagt vil jeg gøre alt hvad der står i min magt for at imødekomme din efterspørgsel. Jeg benytter udelukkende de friskeste varer der kan skaffes med kortest mulig liggetid, efter devisen to dage i mit værksted er to dage kortere hos dig.

Glimt fra butikken

Områder vi leverer til

8660, Skanderborg, 8362, Hørning.

Kontakt

Fuldt Flor
Vestergade 119
8660 Skanderborg