Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Medlemsaftaler

Floristen Danmark har som brancheforening forhandlet en række fordelagtige aftaler med forskellige leverandører på de services, ydelser og produkter, som blomsterhandlere benytter.

Som medlem har du adgang til disse forskellige løsnings- og prisaftaler.

Vi har bl.a. medlemsaftaler med...

Nedenfor for du et indblik i et udvalg af de forskellige medlemsaftaler som Floristen Danmark har indgået.

Chokoladefabrikken

I samarbejde med Chokolade-Fabrikken, tilbydes et lækkert udvalg af kvalitetschokolade i gaveæsker, plader, chokoladefrøer, marcipanhjerter og tre slags saltmandler i glas. Alt er fremstillet af de bedste råvarer og med respekt for de gode råvarer og den skønne naturlige smag.

Circle K

Vi har indgået rabataftaler med Cirkle K på diesel og fyrnigsolie samt Europe card.

Dansk Erhverv

Vores samarbejde med Dansk Erhverv giver adgang til aktuel lovgivning, som er vigtig for foreningens medlemmer i den daglige drift af butikken.

Vi har mulighed for at trække på Dansk Erhvervs juridiske afdeling, hvis et medlem har brug for en mere kvalificeret rådgivning end den, vi umiddelbart selv kan tilbyde. En egentlig juridisk sagsbehandling kræver dog, at den enkelte butik er selvstændigt medlem af Dansk Erhverv.

Deslers Grafisk Hus

I samarbejde med Deslers Grafisk Hus har vi udviklet en række tryksager som kort, labels og gavekort speciallavet til medlemmer af Floristen Danmark.

Ensure Pension

Floristen Danmark og Ensure Pension har indgået et samarbejde omkring tilbud af attraktive pensionsløsninger til medlemmer af Floristen Danmark.
Ensure Pension tilbyder en bred vifte af dækninger, som kan tegnes både for dig som indehaver og/eller for dine medarbejdere. Vi kalder ordningen for ”Floristen Pension”.

Excellent Wine

Har du brug for et stærkt sortiment i vine og spiritus, så er Excellent Wine klar til at servicere dig på alle tænkelige måder og med rabat direkte til dig på dine bestillinger.

Gjensidige Forsikring

Floristen Danmark og Gjensidige Forsikring har indgået et samarbejde omkring tilbud af attraktive forsikringer til medlemmer af Floristen Danmark.

Gjensidiges forsikringstilbud er skræddersyet og målrettet medlemmer af Floristen Danmark, hvor du får attraktive præmier og helt særlige ”Floristen Fordele”. Som indehaver får du også mulighed for attraktive priser og forsikringsdækninger på dine private forsikringer.

Nem-HR

Slip for at spilde din tid - et fangende slogan fra Nem-HR. Men de har ret. Lad Nem-HR varetage administrationen omkring sygedagpenge, barsel, refusioner og godtgørelser fra det offentlige, NemID, E-boks med mere.


Synergi Reklamebureau Webbureau

Går du med tanker om at få lavet ny hjemmeside med din egen webshop? Så benyt dig af det samarbejde Floristen Danmark har med Synergi. Synergi laver nemlig flotte hjemmesider med webshops til medlemspris.

Ud over hjemmesiden kan de også hjælpe med sociale medier, synlighed på bl.a. Google og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Om Floristen Danmark

Vi er en brancheforening for selvstændige blomsterhandlere og florister, som med en bestyrelse og 11 lokalafdelinger driver en sund forening for vores medlemmer.

Aktuelle nyheder fra Floristen Danmark

Læs vores seneste nyheder og nyhedsbreve, og bliv klogere på hvad der rør sig i vores forening.

Blomsternes sprog

Tanken om, at hver blomst har sin egen symbolik og "hemmelige" betydning, har været kendt i Europa siden middelalderen.

Medlemmerne siger...

Thomas Walgaard fra Blomster By Walgaard


"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening"

"Jeg er medlem af FD, fordi jeg ønsker en stærk brancheforening, som arbejder aktivt for fagblomsterhandleren. Vi – både jeg og mine ansatte – har stort udbytte af de mange aktiviteter og fordele, som et medlemskab tilbyder. Jeg kan kun anbefale kolleger til at bakke op om FD."

Thomas Walgaard, Blomster By Walgaard

Lene Krogh fra Blomsten Hjørring


"FD er en inspirationskilde og de skaber netværk og samarbejde med kolleger"

"FD er mere end en forening. Den er også en stærk inspirationskilde til nytænkning i forretningen, skaber netværk og samarbejde med kolleger over hele landet. Det er også FD, som aktivt bidrager til at få unge til at vælge vores fag og giver dem mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i konkurrencer."

Lene Krogh, Blomsten Hjørring

Camilla Hugger Tarp fra Cuisine & Florie


"Som ny blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD"

"Blomsterhandlerne har brug for en stærk brancheforening, som kan samle os omkring faglighed og uddannelse – uanset tilhørsforhold. Som forholdsvis ny selvstændig blomsterhandler var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være medlem af FD for at få fordel fra første dag af foreningens mange tilbud."

Camilla Hugger Tarp, Cuisine & Florie